MIND & BODY

GEEST - LICHAAM - SPIRIT ZIJN EEN

Gezondheid is de Status van Complete Harmonie
Maar Alleen wanneer je je als Geheel Openstelt
Werk Dagelijks aan de Balans van je Geheel

- EXPLORE YOUR WORLD -

Lichaam & Geest dienen Samen te werken
Alles in je Leven is mogelijk
Je kunt elke Barriere doorbreken

JOUW GELUK IS ONZE ZORGTAAK

We willen Jou van Dienst zijn
In Communicatie & het Presenteren
Samen op Weg naar Succes

 

MIND & BODY

M&B In General
Mind & Body zijn voor de mens de Twee Componenten waar we mee door het leven moeten. We dienen goed voor onszelf te zorgen. Mind & Body zijn ons Instrument en voertuig hier op aarde. We denken er mee en bewegen ons er mee voort.

M&B Trainings Programma's
Om ons te versterken en in Balans te blijven, biedt Cayenne je een gevarieerd Trainingsprogramma aan. Onze Programma's zijn gericht om ons als Totaal te ontwikkelen. De Holistische benadering laat je het Leven ervaren in een heel andere setting. Vanuit dit Perspectief is het Totaal van EEN groter dan de som van alle losse onderdelen.

M&B Behandelprogramma's
Naast Trainingsprogramma's, bieden we ook een aantal behandelprogramma's. Wanneer je van een heerlijke Ontspanningsmassage wil genieten of een Wellness Programma, kun je op Cayenne rekenen.


M&B Coaching Programma's
Cayenne biedt je ook diverse Coaching Programma's, afhankelijk van je Behoeften en Omstandigheden. Wij zijn gespecialiseerd in Persoonlijke Ontwikkeling, Life en werkgerelateerde Coaching.

 

Bekijk Ons Aanbod in Coaching Programma's. Voor Vragen en/of Opmerkingen, Neem ajb Contact op met onze Service Desk.

 

M&B Programma locaties
- Wij bieden al onze Mind & Body Programma's alleen in NL & BE
- Voor Training en Onderhoud buitenland, Check Cayenne-Spirit

AANBOD - MIND & BODY

-  PERSONAL TRAINING  -

| REIKI  |  KI  ENERGY  |  MINDFULNESS |
YOGA  |  MASSAGE  |  TANTRA  |  NLP |

-  PERSONAL PROGRAMS  -

| COMMUNICATION  |  AWARENESS  | EFFECTIVENESS |

-  PERSONAL COACHING  -

| PRIVATE  |  LIFE  | WORK |

-  WELLNESS TREATMENT  -

| REIKI  |  YOGA  |  MASSAGE |

Anouk


Life

Een Aanrader ! Bekijk Denzel

 

- PERSONAL TRAINING -

- MINDFULNESS -

Mindfulness

Mindfulness

Mindfulness is een methode om aandacht te geven 'aan het doel'. Mindfulness wordt vaak geassocieerd met het Boeddhisme waar het inderdaad uit voortkomt.

Voor Nieuwelingen, Mindfulness is een vreemde eend in de bijt. Mindfulness is een vorm van meditatie waarbij men op een niet-reactieve manier op de hoogte is van de fysieke en mentale sensaties en situaties van het moment. Mindfulness is een houding die wordt gekenmerkt door de acceptatie van de onvermijdelijke negatieve en positieve ervaringen.

Mindfulness wordt ingezet om Stress te verminderen en je Bewust te laten worden van een andere kent van jezelf, Situaties, De Wereld in het Algemeen.

Wij nodigen je uit om met ons een Meditatie-sessie aan te gaan en Het Zelf te Ervaren. Kom Beter in Contact met Jezelf ... 

- YOGA -

 

Yoga


 

Yoga draagt bij aan het samensmelten van energieën van Lichaam, Geest en Ziel. Het Woord Yoga komt oorspronkelijk uit de taal Sanskrit.

Tegenwoordig kent Yoga verschillende stijlen. Elke Stijl vertegenwoordigt lichaamsposities in Actieve en minder Actieve bewegingen. Sommige leggen de Focus op de Ademhaling terwijl anderen meer de Focus hebben op alle pijnen in het lichaam.

Cayenne biedt verschillende Yoga Classes aan in NL & Be. Voor ervaren beoefenaars als wel voor Nieuwelingen. Wij Organiseren ook Reizen naar de Oorsprong van de Yoga: India

Ontdek de Wereld van Yoga met Cayenne ... 

- MASSAGE -

 

Massage
 

Massage is de manier om verbinding te maken.
De Connectie tussen Lichaam & Geest.

In deze is Massage meer dan alleen een aangename aanraking. Massage werkt Helend voor Lichaam & Geest. Massage bevordert de optimale werking van je Ki-Energie. Massage dient dus niet alleen om rugklachten te verhelpen of Spieren los te maken. Massage is ook een bewezen methode om stress-klachten te verhelpen. Een reeks van Massages, gecombineerd met andere behandelingen, kunnen het verschil maken om Lichaam & Geest weer tot rust te brengen en/of samenwerking te bevorderen opdat stress klachten verdwijnen.

Er bestaan twee soorten van Massage. Klassieke Massage & Energetische Massage.

Leer de Basisvaardigheden voor Massage & ervaar de Intensieve Manier om Verbinding te maken met de Energie des Levens.


- TANTRA -


Tantra is het Sanskrit Woord voor 'Weven, Uitbreiden en Vrijheid'. Tantra nodigt je uit om Volledig Deel te Nemen aan het Leven. Het Accepteren van de mooie en minder mooie ervaringen welke in ons leven te pas en te onpas de revue passeren en met elkaar verweven zijn. Donker & Licht  -  Yin & Yang  -  Vrouwelijk & Mannelijk.

Tantra Daagt je uit om Voortdurend in elk Moment Aanwezig te zijn, Zonder Veroordeling, Zonder Doel & Verwachting. Tantra is Vrij van Dogmas & Geloofsovertuigingen.

Tantra is To The Point naar waar je toe wordt Uitgedaagd om te Bezien, te Voelen, te Ervaren vanuit je eigen Overtuigingen en Referentiekaders.

 

Tantra is een Oosterse Manier van Leven waar Liefde, Verbinding, Acceptatie & Leven in het Nu Centraal staan.

Het is een Doctrine op lichamelijke Gevoelens, Emotioneel & Spiritueel-energetisch Niveau. In Tantra sta je voor de confrontatie met jezelf in een Proces van Leren en Ontvangen, Acceptatie van wat is, van licht & amp; Duisternis.

Tantra is a Mooie manier van Verbinding maken met het Essentiele Nu, Jezelf, Je partner en alle Andere Mensen.

Tantra Programma's :
- Introductie in Tantra
- Tantra Massage Programma's
- Relatie Therapie middels Tantra


- NLP -

NLP

Neuro Linguistic Programming (NLP) is een Krachtige, Effectieve Methodiek om snel Inzicht te verkrijgen in de Motieven en Beweegredenen van onze Acties.

NLP Leert ons op een Andere Manier te Kijken naar Ervaringen en Gebeurtenissen. Deze andere Kijk zal je een structureel ander beeld en Perspectief geven op Situaties. Je gaat anders Luisteren en Communiceren en de Effecten zijn Positief en Direct Waarneembaar.

Met NLP ga je met je Zintuigen aan de Slag. Met je Gedachten en Gevoelens met als doel je meer bewust te worden van deze Invloeden. Het is niet alleen een kwestie van Onthouden, maar ook van de Werking van het Geheugen.

NLP zal een dermate Grote Invloed hebben op de manier van Denken, Handelen en Gedrag dat uw Dagelijkse Beleving en daarmee je Leven Compleet Verandert.

NLP richt zich niet op problemen maar op oplossingen. Met NLP Bereik je op Korte Termijn Balans in Jezelf. Je zult in staat zijn het beste uit jezelf en anderen te halen en daardoor op een andere manier met jezelf en anderen om te gaan.

Wij van Cayenne werken met Geaccrediteerde NLP Trainers.

We bieden u de volgende NLP-programma's:
* NLP 2-Day Programma
* NLP Practitioner
* NLP Master Practitioner
* NLP Coaching Programma 

- PERSONAL DEVELOPMENT -

 


 

Persoonlijke ontwikkeling in het algemeen Bevat verbetering van bewustzijn, kennis en vaardigheden van het zelf.

Voor de meeste mensen telt tijdens hun jongere jaren dat ze opgroeien met basisvaardigheden in Communicatie & omgangsnormen. Ze erven Culturele en Religieuze denkwijzen en manieren van hun Familie en Omgeving. Echter in ieders leven krijgen de meeste mensen serieuze uitdagingen met betrekking tot relaties, zijn ze omringd met moeilijke mensen, krijgen ze geldgerelateerde uitdagingen, Communicatie uitdagingen en vooral verliezen in algemene zin.

Dit wetende, zou het voor de meeste mensen erg Handig moeten zijn om wat Extra Training en / of Praktische Informatie te Krijgen. Om je Geest en Lichaam te Trainen hoe te Kijken naar en te Reageren op het Leven, op Specifieke Situaties en Omstandigheden. Vooral, hoe te Reageren & Communiceren Specifiek.

Wij van Cayenne bieden u 4 Verschillende Categorieën om u Sterker te maken in Inzicht, Kennis en Vaardigheden. 4 Verschillende Categorieën met een Verscheidenheid aan Programma's. Kijk eens naar de volgende Categorieën en kies een Programma naar Keuze.

Cayenne Categorieën Persoonlijke ontwikkeling:

- Persoonlijk
- Communicatie
- Assertiviteit
- Agressie

Persoonlijke ontwikkelingsprogramma's bij Cayenne:

- Persoonlijk -
* Persoonlijke Inzichten en affectiviteit
* Persoonlijk leiderschap & controle
* Werken in een team
* Scrum

- Communicatie -
* Sociale communicatievaardigheden
* Assertieve en zelfverzekerde communicatie
* Interviewvaardigheden
* Authentiek spreken & presenteren

- Assertiviteit -
* Assertieve en zelfverzekerde communicatie
* Gericht op het werk
* Tijdsbeheer
* Assertieve actie, assertiviteit

- Agressie -
* Conflictafhandeling, omgaan met moeilijke mensen
* Woedebeheersing
* Tegen pesten
* Tegen pesten 

- PERSONAL COACHING -

law-of-attraction

- PRIVATE -

Trauma

Begeleid op het juiste moment bij het onderwerp dat u nodig hebt !

Private of Personal Coaching bij Cayenne is in een korte tijdsperiode op regelmatige basis Uitstekende Begeleiding ontvangen op het gebied van jouw benodigde ontwikkeling.


* Een Coach van Cayenne Helpt je met je Doelstellingen
* We Kijken en doen er Alles aan om Jouw Doelen te bereiken
* Uitstekende Resultaten worden in Korte Tijd behaald
* Je Ontwikkelt meer Bewustzijn en Aandacht voor je Gsstelde Doelen
* Uw Resultaten zullen Anders zijn
* Onze Coaching is Gebaseerd op NLP, Ki en Communicatievaardigheden- LIFE -

Life

Ben jij iemand die meer uit je leven wil halen ?
Bij Cayenne bent u op de juiste plaats !

Een coach van Cayenne werkt met u samen en helpt u om uw doelen te bereiken en te ontvangen wat u bezighoudt. We maken een plan en doen er alles aan om de gewenste Resultaten te behalen. Onze Life Coaching betreft een krachtig Methodiek waarbij uitstekende resultaten in een korte tijd kunnen worden behaald. Samen werken we met je aan het ultieme doel van een aangenamer en gemakkelijker leven.

Onderwerpen om u uit uw comfortzone te krijgen:

* Bewustzijn
* Zelfvertrouwen & zelfrespect
* Een meer gebalanceerd leven - mentaal en fysiek
* Betere relaties - Partner, kinderen, familie, collegegeld
* Studie & Jobcoaching
* Ondernemerschap


I Can - I Will

- WORK -

Happy Guy

De Meesten onder Ons vullen hun dagen met Werk & Inkomen. In de meeste tijd gaat dit Goed, maar dan komt er ineens de Klad in; Relaties veranderen, Aanpassing in Werkzaamheden, je Verandert zelf in de zin van Interesses, Verborgen Talenten doemen zich Op. Je raakt in Onbalans qua Werk, het gezin en Kinderen. Een reeks aan Uitdagingen komen op je pad. Je raakt verstrikt en komt er niet meer uit.

Wij van Cayenne kunnen je Ondersteuning bieden op het gebied van Werk, Inkomen, bij het Ontdekken van Verborgen Talenten, Werkgerelateerde Issues, Relaties daar omheen en Advisering in het algemeen. In een Notendop: Onze Aanpak is gericht op Praktische Oplossingen waar mogelijk, uitleg op Problematische situaties en een gecombineerde of kortetermijnbehandeling voor Lichaam & Geest.

Wij van Cayenne werken met Geaccrediteerde Life Coaches. Onze behandelingen kunnen (gedeeltelijk) vergoed worden bij uw Nederlandse of Belgische Ziektekosten Verzekeringsmaatschappij.ERT

Sta je reeds in Contact met een van onze Coaches ?

Ben je in Psychische Nood ?

Bel Direct Onze Service Desk ! Je krijgt gelijk een van onze Professionals aan de lijn !


- WELLNESS TREATMENT -

- REIKI -

Het op Regelmatige Basis Nemen van een Reiki-behandeling kan een Groot Verschil Maken voor je Lichaam & Geest, je Gezondheid in het Algemeen.

De Ki-Flow in je lichaam zal worden Geactiveerd. Reiki-behandeling verhoogt je Vitale Kracht. Naast de Energy Boost zul je meer Innerlijke Rust ervaren.

Cayenne Biedt je Individuele Behandelingen, eventueel Gecombineerd of Opgenomen in een Wellness programma.

Eerste keer dat u een Reiki-behandeling gaat Ontvangen ? Je hebt er geen ervaring voor nodig. Gewoon Genieten !

Cayenne biedt Reiki-behandelingen aan in Samenwerking met Verschillende Reikimasters in Nederland en België.- YOGA -

Yoga helpt je om je Fit te Voelen en er Jonger uit te zien. De Yoga-oefeningen Vergroten je Vitale Kracht. Ze kunnen het Antwoord zijn om Schoonheid te Ondersteunen, meer Gezond te Voelen en meer Innerlijke Rust te Ervaren.

Wij Bieden Yoga Classes aan in Kleine, maar ook Grotere Groepen door de landen - NL & BE -

Je kunt Verschillende Vormen van Yoga beoefenen. Voordat je lid wordt van een Cayenne Yoga Group, dien je Yoga-ervaring te hebben. Als nog niet, Volg dan een Yogales.

Doe mee, Ontmoet Nieuwe Vrienden en Verander je Levensstijl. Wij van Cayenne Ondersteunen je in een Veranderende Levensstijl om je Beter te laten Voelen.

Cayenne biedt Yogalessen aan in Samenwerking met Verschillende Yogacentra in Nederland en België.- MASSAGE -

Iedereen kan genieten van een Goede Massage! Voel je als Nieuw ! Weten hoe het opnieuw voelt ? Hoe de Levensenergie door je Lichaam en Geest stroomt ...

Massage, ook om je te ontdoen van alle Negatieve Energie. Stap de Massageruimte uit en voel of je dagelijkse zorgen nooit meer zullen terugkeren. Het voelt als een Wedergeboorte ...

Cayenne biedt verschillende massagebehandelingen. Sommigen van hen zijn opgenomen in een Wellness- of Spa-programma.

Bekijk onze nieuwe massageprogramma's. Boek een van de nieuwe massagebehandelingen, deel uw ervaring en maak kans op de geld-terug-actie.